Vanliga Frågor

Varför välja en Biotop Pool?

INGA KEMIKALIER – Biologisk rening

Lite underhåll, mycket avslappning (Living Pool)!

                             Minimalt underhåll är ett stort plus för Living Pooler. Eftersom vattnet renas utan klor kan det vara en risk att biofilm visas på poolens väggar, detta är dock enkelt att ta bort. Du kan enkelt ta bort detta med en poolrobot. Att underhålla en Natur Pool kräver mer arbete än för en Living Pool, eftersom du i princip upprätthåller en trädgård under vatten. Däremot finns det ingen anledning till att oroa sig för pH balansering, kemisk filtrering och många andra sysslor som tillkommer när en pool ska rengöras.

Myggor? Rinnande vatten ser till att de håller sig borta.

                             Naturligt filtrerade pooler är det närmaste du kommer att simma i naturen. Du tror kanske naturligt att det är den perfekta platsen för myggor och andra skadedjur att växa. Tack och lov är detta bara en myt. När det är rörligt vatten, vilket dessa naturliga pooler är, dyker det upp vattenstigare och andra fiender för myggor som i sin tur håller mygglarven i schack.

Det coola tillägget till din trädgård – är uppvärmd

                             Det finns värmeväxlare som kan installeras i din Living Pool. Perfekt sätt att njuta av varmt vatten upp till 28 grader. Du har också andra alternativ för att undkomma kylan, som till exempel ett pooltäcke. Ja, detta finns såklart också att få med en konventionell pool, men det är viktigt att poängtera att detta tillval finns även för naturliga pooler utan kemikalier. Tro inte att du kommer lämnas till naturens barmhärtighet med en Natur pool, välj att simma en i behaglig temperatur.

Växternas närvaro, kemikaliernas frånvaro

                             Naturliga Pooler återskapar upplevelsen av att simma i naturen i din egen trädgård. Plantorna ger en fantastisk estetik till ditt landskap och frånvaron av klor ger dig möjlighet att fortsätta att simma utan irritation av någon sort. Poolerna är perfekta för både vuxna och barn, oavsett om du vill arrangera en grillfest, eller ta det lugnt och observera trollsländor spela över poolens yta, Natur Pool är det naturliga valet. Närvaron av växter och frånvaron av kemikalier är två betydelsefulla egenskaper som ägare av Natur Pool letar efter.

Eco-vänligt. Använder sig av naturen, och tar hand om den

                             Oavsett om du vill ha det gröna, damm- liknande utseendet eller inte, är Natur Pooler gröna, det vill säga miljövänliga. Konventionella pooler behöver kemikalier som kan skada miljön.

Precis som du vill ha det

                             Natur Pooler är anpassningsbara. Vid första anblick kan det tyckas att det är en lerig damm, men de flesta pooler är fyllda med betong. Det finns också möjlighet att få din Natur Pool att se ut som en konventionell pool om så önskas. Grusfiltret kan döljas eller placeras under jord. Du kan också välja att det ska se ut mer som en naturlig damm, komplett med växter, stenar och stenblock, vilket ger våra kunder hög flexibilitet. Denna flexibilitet kan inte fås med en konventionell pool.

Biotop kvalité

                             Allt är handgjort i Österrike. Med Natur Pooler och Living Pooler som leverans genom BioTop garanteras förstklassig kvalité.  Allt från kvalitén på poolen till vattnet den kapslar in, får du det allra bästa. BioTop har gjort detta i över 30 år och de har byggt mer än 5000 naturligt filtrerade pooler, vilket har lett till hög effektivitet. Detta är anledningen till att vi valde att samarbeta med dem, och vi är säkra på att du kommer älska poolen som byggs åt dig.

En annan anledning- De tillför något varje säsong

                             Natur Pooler fungerar i alla sorters klimat. Under de kalla vintermånaderna fryser de till is precis som en damm i naturen skulle ha gjort. Du kan inte få detta vackra fenomen med en konventionell pool.